Nju su krivili da je rasturila brak Nataši i Dači, a sada ih je Milica Dražin oboje isprozivala! (FOTO)

Novosađanka oko koje se pre 6 godina podigla neviđena fama ponovo se provlači po medijima, usled informacije o razvodu Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića

Ime Milica Dražin sada vam možda i nije poznato, ali je 2011. godine ova devojka svakodnevno bila na naslovnim stranama. Razlog je taj što je u to vreme navodno bila ljubavnica Dače Ikodinovića, a kako se pričalo i pialo njene poruke je poruke Nataša Bekvalac našla u Dačinom telefonu.

Ovo je imanje na kojem će Nataša Bekvalac uživati nakon razvoda (FOTO)

Sada, kada se piše o razvodu Nataše i njenog drugog muža Ljube Jovanovića, priča vezana za Milicu je "osvežena", pa se pri podsećanju na razloge propasti Natašinog i Dačinog braka ova Novosađanka ponovo navodi kao razlog istog.

NJU JE GODINAMA VOLEO! Sa ovom srpskom voditeljkom je Ljuba Jovanović bio pre Nataše Bekvalac! (FOTO)

Međutim, iako se nije očekivalo da će da progovori, Dražinova se ipak oglasila, i to sa dve poruke u kojima se jasno vidi kakvo mišljenje ima i o Nataši i o Dači.

Amidžić pitao Sanju kad je prvi put imala seks, ona se PREZNOJILA, a kad je čula da je Macin odgovor ISTI KAO NJEN, izbezumila se! (VIDEO)

S obzirom na to da se u tekstovima u kojima sada pišu o njoj, logično, uvek nalazi i Natašina fotografija, Milica je ovom porukom na duhovit način objasnila šta misli o pevačici:

Kada je Dača u pitanju, imala je ništa blažu poruku:

- Ja sam zavela mog muža koji je institucija za ovog ovde i to je mnogo veći uspeh ove zanosne crnke. Hvala - napisala je Novosađanka na Instagramu.

Inače, Milica je 2011. godine demantovala da je ikada bila sa Dačom, a tada se pričalo i kako je Nataša sa sestrom Jelenom Mrkić navodno Dražinovu "namamila" i otela joj mobilni telefon u kojem je pronašla Dačine poruke.

Jelena je u februaru 2011. na ovu priču rekla sledeće:

- Mene zaista ne raduju ovakve tužne životne priče i ne bih ništa komentarisala što se tiče Natašinog razvoda. Ona će vam sve reći kada bude spremna na taj korak. Izaći će pred javnost, pred svoje obožavaoce i reći istinu koju samo ona zna - objasnila je Jelena koja je tada prekinula svaki kontakt sa Milicom, sa kojom se svojevremeno družila.

(Telegraf.rs)