Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovi pevači su zbog ubistva male Danke otkazali nastupe, objave slamaju srca: "Tužni dani nam slede..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 3 min.

I estrada zavijena u crno, pevači žale za malom Dankom Ilić koja je ubijena u okolini Bora

  • 20
Indira Radić Đani Nataša Bekvalac Aleksandra Mladenović Boban Rajović Mahrina i Danka Ilić Foto-kolaž: Telegraf, Marko Jovanović, Nikola Tomić, M.M./ATAImages, Privatna arhiva

Devojčica Danka Ilić (2), koja je nestala 26. marta, je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju i region, uhapšena su dvojica osumnjičenih.

Iako su osumnjičeni D.D. i S.J. u potpunosti priznali izvršenje ovog dela, policija i dalje traga za telom Danke na deponiji kod Banjskog Polja i u selima u kom žive osumnjičeni.

Ovaj tragičan ishod potresao je mnoge, a brojni pevači su zbog žalosti za devojčicom otkazali svoje nastupe i pomerili datume objavljivanja pesama.

Među prvima se na ovu temu oglasila mlada pevačica Marina Cvetković Mahrina.

- Nažalost, ja neću moći da pevam večeras i moj nastup će biti otkazan. Mnogo sam nesrećna i tužna zbog ovoga što se desilo. Nadam se da me razumete - napisala je Mahrina putem objave na Instagramu.

Young Palk i Mahrina Printskrin:Instagram

- Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da izlazak pesme "Dilema", koji je bio planiran za petak 5. aprila, pomera se na 10. april sledeće nedelje. Ova promena datuma proizilazi iz nedavnih događaja koji su nas sve duboko potresli. Molimo vas za razumevanjem u vezi sa ovim odlaganjem i zahvaljujemo vam se na podršci koju ste nam pružili - dodala je na Mahrininu objavu i njena koleginica Ermina.

Pevač Boban Rajović trebalo je da u subotu, 6. aprila, održi nastup u Zaječaru, ali ga je zbog vesti koja je Srbiju zavila u crno, otkazao.

- Glupo je uopšte pričati o tome. Tragedija je velika. Duboko sam pogođen ovim vestima. Nisam verovao da će se ovo dogoditi. Nadao sam se lepšim vestima. Naravno da neću pevati, ne u gradu koji je toliko blizu Bora... - rekao je Boban za Telegraf.rs.

Pevačica Indira Radić takođe je otkazala nastup 4. aprila u Beogradu, zbog tragedije koja je potresla ceo region.

- Pretužan dan... Kao majka, baka i žena, saosećam se sa svim majkama, očevima, bakama, dekama i svim ljudima koji žale za malenom dušom Dankom! - poručila je Indira i dodala:

- Otkazujem svoj večerašnji nastup u Beogradu. Počivaj u miru, anđele - napisala je pevačica, uz emodžije crnog srca i ruku koje se mole.

Indira Radić Foto: Printskrin Instagram/indiraradicofficial

Nataša Bekvalac objavila je da otkazuje nastupe koje je trebalo da održi u narednim danima, zbog stravičnog slučaja ubistva devojčice Danke Ilić.

- Tužni dani su iza nas, danas je tužan dan, tužni dani nam slede... Izvinjavam se svojoj publici, ja nisam sposobna da održim svoje nastupe... Ne mogu da pričam, nasmejem se, ne mogu ništa... - napisala je Nataša i dodala:

- Neka te anđeli čuvaju, devojčice naša.

Pevač Radiša Trajković Đani se najpre oprostio od ubijene devojčice, pa i on saopštio da otkazuje nastupe ovog vikenda.

- Počivaj u miru mali anđele. Familijo moja, zbog situacije u našoj zemlji, zbog male Danke... Ja neću doći ni u Banja Luku, ni u Knin. Izvinjavam se, biće sledećih termina, razumite... Tragedija je zadesila našu zemlju. Voli vas i ljubi vaš Đani - naveo je pevač.

Bivša "Zvezda Granda", Aleksandra Mladenović, takođe je odložila poslovne obaveze zbog tragedije koja je, kako kaže, mnogo potresla.

- Dragi moji, zbog celokupne situacije koja se desila sa malom Dankom, odlučila sam da otkažem večerašnji nastup koji je bio zakazan u Beogradu. Hvala na razumevanju. Vidimo se uskoro! Porodici saučešće! Velika tuga, još ne mogu da dođem sebi - saopštila je Mladenovićeva.

Aleksandra Mladenović Foto: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Brojni pevači su, nakon saopštenja da mala Danka više nije živa, pomerili i objavljivanje svojih pesama, iako su termini već bili najavljeni.

Među njima su: Young Palk, poznatiji kao Palke iz grupe "Đans", Mahrina, Ermina Hajdarević (poznata kao Ermina Bebi), Edi Hadžiahmetović i drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Policija dovodi drugog osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA