Jedna od najpoznatijih plavuša proslavila 93. rođendan a onda saznala da je DVE godine starija nego što je mislila! (FOTO) (VIDEO)

- Nikada nisam obraćala pažnju na rođendane, ali je sjajno što sam napokon saznala koliko zaista imam godina - izjavila je Doris Dej

Legendarna američka glumica i pevačica Doris Dej proslavila je danas 93. rođendan, bar je tako trebalo da bude. Međutim, pre nekoliko dana se pojavila njena prava krštenica i ispostavilo se da je Doris starija dve godine, i ima ih 95.

Glumila je očajnu, dosadnu, nesrećnu sultaniju, a kada se Hatidže SKINE i pokaže telo - OBARA S NOGU! (FOTO)

Doris Meri En Kapelhof, kako glasi pravo ime Doris Dej, bila je ubeđena da je rođena 3. aprila 1924. u Sinsinatiju, ali kada se u javnosti pojavila njena originalna krštenica, ispostavilo se da je jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena ipak na svet došla 1922.

Da podsetimo, Doris Dej je karijeru započela krajem četrdesetih godina prošlog veka kao pevačica u big bendu, a 1945. je objavila svoj prvi hit "Sentimental Journey". Pre sedam godina je objavila svoj 29. album "My Heart" koji je stigao do devetog mesta na britanskoj topl listi.

Tokom pedesetih i šezdesetih Doris se pojavila u brojnim hit filmovima, od kojih su najpoznatiji "Calamity Jane", "Pillow Talk" (nominovana za "Oskara", za ovu ulogu) i "I'll See You In My Dreams".

Doris Dej se udavala četiri puta, i sve muževe je nadživela. Iz braka sa prvim suprugom Alom Džordanom, imala je sina Terensa Melčera, koji je preminuo 2004.

Saznanje da je starija nego što je mislila, nimalo nije pogodilo Doris.

- Uvek kažem da su godine samo broj. Nikada nisam obraćala pažnju na rođendane, ali je sjajno što sam napokon saznala koliko zaista imam godina - izjavila je neuništiva Doris Dej.

A ovako je Doris proslavila rođendan 2014:

(Telegraf.rs)