BIĆE VESELO! Zlata Petrović otkrila šta sve misli o Pejinoj 20 godina mlađoj verenici i KOJI POKLON im sprema za svadbu! (FOTO)

Bivši supružnici Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja imaju sina Jovana, a pevačica ne krije da je upoznala novu ljubav svog nekadašnjeg muža sa kojom će voditelj uskoro stati na ludi kamen

Pevačica Zlata Petrović (54), bivša supruga voditelja Zorana Pejića Peje (52), koji će uskoro stupiti u brak sa dvadeset godina mlađom verenicom Draganom Kačavendom, među prvima je upoznala njegovu izabranicu, i za atraktivnu crnku ima samo reči hvale.

ON NJOJ SILIKONE, ONA NJEMU... Evo šta su Peja i njegova 20 godina mlađa devojka poklonili jedno drugom za PRVU godišnjicu veze! (FOTO)

- Mnogo je slatka i dobra devojka. Ako volite svoje bivše, a ja svoje bivše volim, pogotovo Peju, jer mi je on najveći prijatelj i mislim da sam i ja njemu, onda mu svakako želim svu sreću sa budućom ženom. Želim da bude srećan, pre svega u ljubavi, pa onda i u drugim stvarima - rekla je Zlata.

PONOSNA NA NOVE SILIKONE! Pejinoj 20 godina mlađoj devojci skliznula majica, pa joj ISPALE GRUDI! (FOTO)

- Ona super izgleda. Lepa je devojka. Oduševilo me je to što sam kada sam im ušla u kuću videla da je sve čisto, a ja to mnogo volim kod ljudi. Time me je kupila - dodala je za "Alo" Zlata, koja otkriva i da nestrpljivo čeka njihovu svadbu, te da će prva zaigrati na njoj! Osim toga, sprema im i originalan poklon...

- Važno je da dođete sa srcem i dušom, a ne radi reda. Ja želim da moj Peja bude zadovoljan. Ma, kupiću mu i posteljinu ako mu bude trebala! - rekla je sa osmehom pevačica, koja je sa Pejom ostala više nego u dobrim odnosima. Njih dvoje imaju sina Jovana, a pevačica ističe i da su posle svega ostali najbolji prijatelji.

- Peja i ja imamo neraskidivu vezu, kako zbog deteta, tako i zbog toga što smo veoma vezani i jedno drugom pomažemo - zaključila je Zlata, kojoj Peja pomaže i u savetovanju oko ishrane, budući da je poznato da oboje vode računa o svom izgledu.

(Telegraf.rs)