NOVA SEZONA BEZ DRAGANE! Pevačica odlazi iz "Pinkovih zvezda" zbog koleginice koja će sedeti u žiriju!

Dragana Mirković od septembra više neće biti član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde"

U novoj sezoni "Pinkovih zvezda" gledaoci neće gledati folk zvezdu Draganu Mirković, koja je svoj odlazak iz muzičkog takmičenja potvrdila u emisiji "Amidži šou".

Amidžić pitao Slavka za detalje veze sa Marijom, Dragana uskočila sa POBEDNIČKIM komentarom, svi vrištali od smeha! (VIDEO)

Već dugo se priča da produkcija "Pinkovih zvezda" pregovara sa Sekom Aleksić oko zauzimanja crvene stolice, a budući da Dragana i Seka godinama ne razgovaraju, spekuliše se da je to razlog pevačicine odluke da napusti emisiju.

Generalno, nije to za mene, preosetljiva sam ja za takve stvari, tako da ja neću biti u crvenoj stolici u sledećoj sezoni. Ja ću se baviti onim što znam, a to je pevanje. Pevaću, osmehivaću se, biću vaš gost - rekla je Dragana u emisiji "Amidži šou".

Ninova ćerka se rasplakala kad je videla šta je Dragana Mirković uradila za njenog pokojnog oca! (FOTO) (VIDEO)

S obzirom na to da Dragana i Seka ne razgovaraju još od 2010. godine, neizvodljivo je da njih dve učestvuju u istom projektu.

Podsetimo, Dragana i Seka ne razgovaraju od 2010. godine kada se Dragana distancirala pošto je čula kako je Seka navodno žestoko ogovara kod pojedinih ljudi iz posla. Inače, Seka je nedavno rekla kako Dragani želi sve najbolje, ali da joj njena televizija i pojavljivanje na istoj nisu potrebni. S druge strane, Dragana je poručila da izuzetno poštuje i voli ljude bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne.

(Telegraf.rs)