≫ 

Amidžić pitao Slavka za detalje veze sa Marijom, Dragana uskočila sa POBEDNIČKIM komentarom, svi vrištali od smeha! (VIDEO)

Slavko Kalezić je zapanjio sve nastupom na "Evrosongu", a kod Ognjena Amidžića je prokomentarisao i vezu sa Marijom Šerifović

  • 1

Ovog utorka jedni od gostiju u emisiji "Amidži šou" su Dragana Mirković i ovogodišnji predstavnik Crne Gore na "Evrosongu" Slavko Kalezić, oko čijeg se nastupa digla velika prašina.

Pričao je da bi ga i Njegoš podržao da je živ, a Crnogorca sada prozivaju toliko BRUTALNO da internet GORI! (FOTO) (VIDEO)

Poznato je i da je Slavko pre devet godina bio u vezi sa Marijom Šerifović, koja je večeras takođe trebalo da bude u emisiji, ali je iz opravdanih razloga odsustvovala. Njen pas za kojeg je vrlo vezana imao je operaciju, pa je Marija celu noć provela sa svojim ljubimcem.

Na pitanje Ognjena Amidžića o vezi sa Marijom, Slavko je ispričao neke detalje, a Dragana Mirković ubacila se sa komentarom.

Printskrin: Youutube/AmiG Show Printskrin: Youutube/AmiG Show

- A zato ona nije došla?! - rekla je Dragana, nakon čega su se svi nasmejali.

Naravno, Dragana je dodala kako se šalila, a celu situaciju možete pogledati na snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    17. maj 2017 | 10:52

    Haha, našla dečka koji je gej kako bi oboje prikrili da su lgbt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA