Najtužnija slika sa sahrane oca Slobode Mićalović: Tri sestre sa majkom kleknule pred grobom, neutešne u suzama (FOTO) (VIDEO)

Porodica i veliki broj prijatelja ispratili su danas na večni počinak srpkog glumca Dragana Mićalovića

Srpski glumac Dragan Mićalović sahranjen je danas na groblju Lešće.

ANĐELE MOJ... Slobodina poslednja poruka voljenom ocu Draganu Mićaloviću rasplakala sve (FOTO)

Veliki broj prijatelja, poštovalaca, poznanika, kolega okupilo se kako bi dalo poslednji pozdrav Draganu, i podršku Draganovoj porodici, pre svega ćerkama Slobodi, Dragani i Miri, kao i glumčevoj supruzi.

Glumica Dragana Mićalović sve vreme jako je za ruku držala sestru Slobodu.

Neutešne sestre i majka u suzama su ispratile voljenog oca i supruga.

Među poznatim ličnostima najviše je bilo glumaca među kojima Brankica Sebastijanović, Ivan Bosiljčić, Nebojša Glogovac, Milan Vasić, Vuk Kostić, Luka Raco i drugi.

Dragan je bio pozorišni, televizisjki i filmski glumac. Jedna od najpoznatijih Draganovih uloga jeste uloga kamiondžije Kuce u “Srećnim ljudima. Glumio je i u ostvarenjima “Moj rođak sa sela”, “Bela lađa”, “Sinđelići”… Dragan je radio kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu, a u slobodno vreme bavio se ribolovom u koji je često išao sa zetom Vojinom Ćetkovićem. Dragan Mićalović se u seriji “Srećni ljudi” pojavljivao u tri različite uloge, najpre, u 17. epizodi, u kojoj se pojavljuje kao policajac u parku, zatim u narednoj kao zapisničar u 18. epizodi, kada Aranđela privode zbog markice.

Pogledajte i poslednji intervju Dragana Mićalovića koji je za Telegraf.rs dao početkom maja 2017. godine.

(Telegraf.rs)