DOBRODOŠLI, DRUGOVI: Kad je Prijovićka za Jelisavetu i Tea zapevala Cecin hit, počeo je RUSVAJ! (VIDEO)

Aleksandra Prijović otvorila je slavlje pesmom "Kad zamirišu jorgovani", a u kasnijim časovima na red su došli i neizostavni hitovi Cece Ražnatović

Na venčanju Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića u jednom restoranu na Topčideru, goste su zabavljali Aleksandra Prijović, Leksington bend i Bane Mojićević. 

Jelisaveta posle svadbe skinula venčanicu, totalno promenila izgled, a svi gledali ono što je DOLE pokazala! (FOTO)

Aleksandra Prijović prva je zapevala i otvorila slavlje pesmom "Kad zamirišu jorgovani", a da je i kasnije nastavljena sjajna atmosfera svedoče i brojne objave na Instagramu.

I Prijovićka ruši seksi dekolteom! Na Jelisavetinu svadbu je došla sa Filipom, a svi gledali u njene grudi! (FOTO)

Pevači su se tokom večeri smenjivali, a nakon što je Leksington u kasnijim satima otpevao nekoliko svojih hitova, u dobrom ritmu nastavila je i Aleksandra Prijović. Delirijum je nastao kada je zapevala Cecinu čuvenu "Maskaradu", a kako je izgledao delić atmosfere, pogledajte na snimku sa svadbe:

Pogledajte kako je Aleksandra Prijović otpevala Cecin hit na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, kao i nastup "Leksington benda" na ovom istom događaju:

Ovo venčanje mnogi nazivaju "svadbom godine", a ukoliko ste propustili, pogledajte i nekoliko fotografija sa mladencima!

(Telegraf.rs)