Elton Džon: Madoni je karijera gotova, liči na striptizetu!

Britanski pevač je izjavio da njegova koleginica Madona nema prava da komentariše kolege jer joj je karijera završena i sada više liči na striptizetu u luna-parku nego na muzičku zvezdu

Sir Elton Džon (65) tokom gostovanja na australijskoj televiziji izvređao je koleginicu Madonu (53). Njega je razbesnelo jer je pevačica napala Lejdi Gagu (26), koja je kuma njegovog sina Zakarija.

Elton pak tvrdi da Madona nema pravo nikoga da napada jer je izgubila sav kredibilitet kao umetnica.

- Zašto je ona tolika noćna mora? Oprostite, ali njena karijera je gotova. Turneja joj je bila totalna katastrofa. Da ima imalo zdrave pameti napravila bi još jedan album kao što je bio "Ray of Light" i klonila bi se plesnih stvari. Trebalo je da se drži popa, jer tu joj stvarno nije bilo ravne. Ali ne, ona je morala da nešto dokazuje. Izgleda kao neka striptizeta iz luna-parka - rekao je Elton i dodao da se pevačica grozno ponela prema Lejdi Gagi.

Madona je već nekoliko puta puta "prozivala" koleginicu Lejdi Gagu. Tvrdi da je njena mlađa kolegica svoju pesmu "Born This Way" napravila tako što je iskopirala njen hit iz 1989. godine "Express Yourself".

(Telegraf.rs)