24 SATA STANIJA: Izraelci prave rijaliti sa srpskom starletom

Dobrojevićeva će za TV šou dobiti honorar od 30.000 evra, odnosno 1.000 evra za svaki dan snimanja

Stanija Dobrojević će se posle “Survajvera” ponovo naći u rijalitiju. Atraktivna starleta dobila je ponudu od jedne privatne izraelske televizije, a šou će početi da se snima od 1. septembra u njenom stanu u Novom Sadu, prenosi "Kurir". Stranci su Staniji ponudili honorar od 30.000 evra, odnosno 1.000 evra za svaki dan snimanja.

Šou će biti provokativnog karaktera, a kamere će evidentirati svaki staletin potez tokom 24 sata u periodu od mesec dana.

Stanija je potvrdila da će se učestvovati u ovom rijatiju.

- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna – rekla je Dobrojevićeva za "Kurir", i dodala:

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle - zaključila je starleta.

(izvor: Kurir)