"PLAVA ŠEHEREZADA": Karleuša glumi u "Sulejmanu Veličanstvenom"?

Susret između producenata popularne turske serije i pevačice dogodio se na stadionu, i to posredstvom Duška Tošića. Navodno, čelne ljude "Sulejmana Veličanstvenog" privukao je njen specifičan i atraktivan izgled

Jelena Karleuša nedavno se sa ćerkama preseila u Tursku, gde se pridružila svom suprugu Dušku Tošiću, koji igra za tamošnji fudbalski klub Genčlerbirligi.

Prema pisanju dnevnog lista "Alo", popularna pevačica je svojom pojavom u Ankari privukla pažnju producenata popularne turske serije "Sulejman Veličanstveni", koji su, navodno, ponudili JK da zaigra pored Halita Ergenca, koji je pre neki dan imao neprijatnost prilikom posete Sloveniji.

- Jelena je u Tursku otišla sa ćerkama kako bi bile uz Duška Tošića, koji je tamo potpisao ugovor i igra za Genčlerbirligi, međutim, kao i uvek, kada nekuda ode, desilo joj se nešto neočekivano. Producenti serije "Sulejman Veličanstveni" videli su Jelenu pre nekoliko dana kada je bila na stadionu u Ankari i gledala supruga na jednoj od utakmica. Raspitali su se i čuli za njenu popularnost u Srbiji, pa su odmah došli na ideju da joj ponude jednu od uloga u njihovoj seriji. Kažu da Jelena ima specifičan i atraktivan izgled i to ih je privuklo - rekao je izvor blizak Karleuši za "Alo" i dodao da je do susreta između producenata i nje došlo na stadionu preko Duška Tošića.

- Pozvali su Jelenu i izneli joj svoje utiske i ponudu koju su za kratko vreme osmislili. Karleuši je sve to zvučalo simpatično, ali im nije dala potvrdu da tako nešto u svojoj karijeri želi. Zahvalila im se na ponudi, ali je rekla da će razmisliti o svemu. Još ne zna da li će pristati jer je preokupirana pevačkom karijerom i porodičnim obavezama, ali ponuda joj veoma laska - zaključio je izvor.

Jelena Karleuša nije bila dostupna za komentar. Da podsetimo, tokom leta se "šuškalo" da će se ekipi "Sulejmana Veličanstvenog" pridrudižiti i slavni glumac Bred Pit, koji bi glumio u nekoliko epizoda.

Druga sezona popularna turske serije uskoro bi trebalo da počne za prikazivanje na "Prvoj" televiziji, a sve skandale oko "Sulejmana" možete saznati ovde.

(Telegraf.rs/Alo!)