GEORGIEV: A da mene sledeće subote izbacite iz Prvog glasa Srbije?

Popularni pevač i predsednik žirija ponovo je kritikovao sistem glasanja ovog muzičkog talent šoua

Vlado Georgiev ponovo je iskazao svoje nezadovoljstvo zbog načina glasanja u "Prvom glasu Srbije". Posle kritika koje je izneo u samom šou-programu, popularni pevač i predsednik žirija je svoje ogorčenje preneo i na Tviter. Na udaru su, prema očekivanju, bili publika koja je glasala, ali i sama produkcija.

Svog kolegu podržala je i Aleksandra Radović, koja je zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom ljuta zbog toga što su ispali kvalitetniji vokali.

Da podsetimo, Ivan Petrović iz Čačka sinoć je voljom publike i žirija završio takmičenje u "Prvom glas Srbije". Iako je eliminisan, ovaj mladi operski pevač imao je razlog za zadoljstvo, pošto je bio favorit, ni manje ni više, nego brazilskog top-modela Adrijane Lime, koja ga je pohvalila na Tviteru zbog numere "Beautiful Maria".

Zbog toga je Ivan bio presrećan.

- O Bože, Adrijana Lima me pomenula. Mogu samo da umrem sad, nije mi žao - otkrio je Petrović svojim fanovima na društvenoj mreži, a prenosi "Blic".

S druge strane, mladi operski pevač nije bio favorit pevačice Marije Šerifović, već je to bila Nevena Božović. Devojku iz Kosovske Mitrovice pobednica "Evrosonga" iz 2007. godine podržala je javno preko Tvitera.

 

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)