Razgovarajte uživo sa Brusom Vilisom!

Tokom prenosa londonske premijere filma "Dobar dan da se umre muški", fanovi preko interneta mogu sutra da postavljaju pitanja poznatom glumcu

Ukoliko želite da porazgovarate sa Brusom Vilisom, uz malo sreće, želja može i da vam se ispuni 7. februara, u 19 časova, kada će poznati glumac i drugi članovi ekipe filma "Dobar dan da se umre muški" odgovarati na pitanja fanova.

Tokom prenosa londonske premijere petog nastavka serijala o Džonu Meklejnu, koji možete pratiti na sajtu uk.movies.yahoo.com, obožavaoci će dobiti odgovore na pitanja koja su postavljali putem Fejsbuka i Tvitera, a biće prikazani i do sada neobjavljeni inserti iz filma.

Da podsetimo, ostvarenje "Dobar dan da se umre muški" u Srbiji će premijerno biti prikazano 12. februara u "Sava" centru, a na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 14. februara. Osim Brusa Vilisa, u filmu igraju i Džej Kortni, Meri Elizabet Vinsted i srpski glumac Raša Bukvić, koji je u intervjuu za Telegraf ispričao da ga je lično Vilis odabrao za ulogu u ovom filmu.

(Telegraf.rs / Foto: 20th Century Fox)