Pretučena Sulejmanova žena! (FOTO) (VIDEO)

Berguzar Korel, supruga Halita Ergenča, zajedno sa još sedam turskih glumica snimila je spot kojim se promoviše borba protiv nasilja nad ženama

Turska glumica, Berguzar Korel, supruga Halita Ergenča, u suzama je u spotu protiv nasilja nad ženama sa svojom koleginicom Nur Fetahoglu, poznatijom kao Mahidevran iz serije "Sulejman Veličanstveni". Dve poznate glumice su snimljene sa modricama i podlivima, a Nur ima veliku posekotinu na vratu.

Prošlog petka, na Dan žena, najveće tursko udruženje koje se bori protiv nasilja, okupilo je simbolično osam poznatih glumica i povodom kampanje "Osam žena/osam života" snimili su reklamu kojom žele da javnosti probude svest o velikom svetskom problemu.

Berguzar Korel je fotografu pozirala s kratkom perikom i lažnim modricama u znak sećanja na Melek Karaslan, devojku koju je otac tri meseca držao zaključanu u toaletu, jer je odbila da se uda za čoveka kojeg joj je on odabrao. Berguzar je previše emotivno doživela celu priču i fotografisanje s unakaženim licem, zbog čega je deo snimanja odradila u suzama.

(Anastasija Čanović/ 24sata.hr)