Pogledajte intimne frizure poznatih ličnosti! (FOTO)

Dženifer Aniston i Sijena Miler preferiraju "brazilku", dok Kejt Vinslet voli da ostavi crticu na sredini intimne zone. Dženifer Lav Hjuit voli da se ukrašava Svarovski kristalima

Mnoge dame smatraju da brazilska depilacija, ili samo delimična depilacija, a potom ukrašavanje intimne zone "vajazzling"-om predstavlja jedan od najboljih načina njenog stilizovanja. Međutim, nedavno istraživanje je pokazalo da muškarce ne privlače nikakvi posebni oblici i ukrasi, već da preferiraju potpuno prirodne frizure, lepo oblikovane. Slavne holivudske cice otkrile su kakve frizure preferiraju i šta im najviše prija.

Glumica Dženifer Aniston najradije fura popularnu brazilku, jer joj najviše prija. Iako su se skoro u medijima pojavila razna upozorenja da brazilska depilacija i nije baš bezopasna, Anistonovoj to očigledno ne smeta. Nedavno je u javnost dospela informacija da je Dženifer opsednuta tom frizurom, te je otišla u jedan kozmetički salon i naterala kozmetičarku da je depilira, iako ničega nije bilo!

(Anastasija Čanović/ Tportal.hr)