ANDREJ PEJIĆ: Više me muvaju muškarci, nisam nikada imao plastičnu operaciju! (FOTO)

"Devojke u Srbiji su prelepe! Kada hvale moj izgled, ja im kažem da treba da odu u Srbiju i da vide kakve su tek cure tamo, sve bi mogle da budu manekenke", rekao je kontroverzni model za Telegraf

Najslavniji androgini model Andrej Pejić uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Srbiju, a u intervjuu za Telegraf ne krije oduševljenje što je konačno u Beogradu, mada priznaje i to da bi mu mnogo bilo teže da se uklopi da je odrastao na ovim prostorima. Takođe, Pejić otkriva da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, ali i da mu češće prilaze muškarci nego žene.

Andrej Pejić, kontroverzni model srpskog porekla, obeležio je Međunarodni dan protiv homofobije svojim dolaskom u Beograd, a večeras će noćni provod začiniti i ulogom di-džeja u "Mixer house" dvorani, na žurki zagrevanja pred koncert grupe "Depeche Mode". Posetu je iskoristio da jede ćevape, ali i da se dobro provede na koncertu ovog slavnog benda.

Premda je pričao u muškom rodu, nedavno je izjavio da se oseća kao žena i da ima "žensku dušu". Andrej je opciju promene pola ostavio otvorenom, jer, kako kaže, teško mu je da se odluči, i dodao da će sve škakljive odgovore dati u svojoj knjizi koju priprema.

(Jelena Jovanović)