ŽARKO: Ljubio sam se sa više muškaraca za jedno veče! (FOTO)

"Ljubio sam se sa mnogima te večeri, ne samo sa jednom osobom. Poljubio sam i dve devojke i više muškarca", rekao je Stojanović, i dodao da ne želi da ove slike budu objavljene

Pobednik petog serijala "Velikog Brata" Žarko Stojanović uslikan je kako se ljubi sa muškarcem u jednom beogradskom gej klubu, nakon čega je priznao da se to veče ljubio sa još nekoliko muškaraca i žena, jer, kako kaže, bio je mnogo pijan.

Blizanac ne prestaje da šokira javnost, a nakon čuvenog poljupca sa muškarcem u Francuskoj za koji je dobio devet hiljada evra, Žarko je uhvaćen kako razmenjuje poljupce u provodu sa nepoznatim muškarcem i to potpuno besplatno.

Stojanović nije ni sanjao da će ga u strastvenom zanosu uslikati paparaco dnevnog lista "Alo", te je u prvi mah burno reagovao.

- Ja sam tamo otišao sa Sorajom i još dosta njih. Iskreno, sve nam je tamo bilo besplatno i mnogo smo popili. Bio sam baš pijan. Ljubio sam se sa mnogima te večeri, ne samo sa jednom osobom. Poljubio sam i dve devojke i više muškarca, jer kada se napijem, meni tako dođe - priznao je Žarko i dodao da niko od njih nije njegov dečko.

(J. J./Alo)