ŽARKO: Ne priznajem da sam gej, ljubio sam se sa muškarcem za pare! (FOTO)

"Daju ti pare i ti prihvatiš. Ja sam se ljubio sa drugom za devet hiljada evra u Francuskoj", izjavio je blizanac, dok je na pitanje da li je homoseksualac odbio da odgovori

  • 9

Nakon izlaska iz kuće "Velikog Brata" Žarko Stojanović priznao je da je i sam iznenađen svojom pobedom jer je bio ubeđen da će 50.000 evra osvojiti Dragutin Topić. Blizanac je, ipak, javnost najviše zaintrigirao fotografijom na kojoj se ljubi sa muškarcem, uz šta su usledile spekulacije da je Žarko homoseksualac, što on nije želeo ni da potvrdi,ali ni da demantuje u intervjuu za Telegraf.

- Zadovoljan sam, nisam očekivao da ću pobediti jer su svi oko mene pričali da će pobednik biti Top. Veći deo novca daću roditeljima, a nešto ću podeliti i sa Željkom - rekao je Žarko, i dodao da bi voleo da jednog dana živi u Beogradu.

Povodom fotografije koja je osvanula u medijima na kojoj se Stojanović ljubi sa muškarcem, on objašnjava da je to bilo namešteno i da je na tome zaradio dosta novca.

- To je bila priča u Francuskoj koja je bila izmišljena, znate kakvi su mediji tamo, daju ti pare i ti prihvatiš. Ja sam se ljubio sa drugom za devet hiljada evra. Pare uvek trebaju - iskren je bio Žarko, dok je Ava pokušavala da mu skrene pažnju da ne priča o ciframa, na šta joj je on odbrusio "boli me dupe".

Brojim spekulacijama da je Žarko gej doprinelo je i to što ga je Nikolićeva oslovljavala sa "devojčie", iako on tome nije pridao poseban značaj.

- Mene ne vređa ništa što izlazi iz Majinih usta, možda me je tako zvala jer hodam smešno - izjavio je blizanac, dok je na pitanje da li je homoseksualac, odbio da odgovori.

Kasnije, na žurki, pitali smo Maju koji je razlog određivanja blizanca kao "devojčice" i zašto mu je jednom prilikom rekla da prizna da je gej, a ona je za naš portal rekla da to nema veze sa homofobijom, već sa njegovom muškošću.

- Ja imam dva najbolja druga koji su gej i nemam ništa protiv toga, a Žarko je devojčica zato što ogovara više nego sve žene zajedno, jer u kuhinji ostavlja veći nered nego žene i zato što smrdi i prdi kao devojčica! - odlučno je rekla Maja, koja nije krila da je ogorčena zbog njegove pobede.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemce

    7. maj 2013 | 19:26

    Zarko je extra momak,mnogo dobar i gotivan,a to sto je uzvracao ogovaranja o njemu,dobro je uradio. :D On je dobio 50.000 € a vi mu za te pare mozete dupe olizati. ;)

  • Aa

    7. maj 2013 | 20:49

    A inace devojcice i smrde i prde. Maja debilka

  • LizaC

    7. maj 2013 | 14:56

    SRBIJO KAKO SI DOZVOLILA DA HRVATSKI PEDER POBEDI! Jel vidite bre kako hoda?I posle mi ne propadamo?Znam u crkvi kako je niko ne ide svi spavaju,a hristos voskrese ili vaskrese? Uskrs nije nego Vaskrs a svi Srbi govore uskrs zato propadamo primer klasican

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA