BOŽINOVSKA: Tužiću Vesnu, glava mi još zvoni od njenog udarca!

- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja go*no ne pipam, da ne smrdi - kaže Goca za Telegraf

Goca Božinovska, koja je sinoć izbačena sa "Farme" zbog tuče sa Vesnom, u razgovoru za Telegraf kaže da nije više mogla da podnese maltretiranje Rivasove, ali i da je ponosna jer su je u Surčinu dočekali kao da je predsednik opštine. Goca kaže da je jedva dodirnula Vesnu, koja ju je posle udarila u glavu i napominje da će Rivasova sve to platiti, jer će je tužiti, ne samo zbog fizičkog napada već i zbog silnih uvreda!

- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Nisam mogla da slušam o njenom miomu, tumoru, čemu već... Rekla sam joj: "Pa, nemoj više lagati ljude", kakav tumor, ona laže samo da skrene pažnju na sebe. Ja da imam tumor, odmah bih otišla pod nož, kakva "Farma", taman posla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja govno ne pipam, da ne smrdi! Posle toga me je ona udarila i odjednom je ispalo kao da sam ja akter tuče, a ne neko ko je napadnut - priča Božinovska za Telegraf, i dodaje:

(Telegraf.rs)