DŽONI ROTEN: Ja sam kralj panka, svi ostali su kopije (VIDEO)

"Nema potrebe da izvodimo “Pistolse” i uopšte da pričam o tome. Pronašao sam se u PIL-u. Pun sam ideja i energije. Uživam u životu", rekao je legendarni frontmen benda "Sex Pistols", koji će sa svojom grupom "PIL" nastupiti 13. juna u Bašti SKC-a

Britanski sastav PIL ("Public Image Limited"), predvođen legendarnim Džonijem Rotenom, ponovo će nastupiti u Beogradu. Najavljujući svoju svirku 13. juna u Bašti SKC-a,  frontmen "Sex Pistolsa" je u intervju za 24 časa govorio o svom novom albumu "This is Pil", kao i o današnjem panku.

Roten, međutim, o "Pistolsima" nije želeo da priča.

- To je bilo pre mnogo, mnogo godina. Nema potrebe da izvodimo "Pistolse" i uopšte da pričam o tome. Pronašao sam se u "PIL"-u. Pun sam ideja i energije. Uživam u životu... Znate, ovaj album je pun emocija. Moj tata je u tom periodu umro od raka, a i moj brat ga je dobio, ali hvala bogu leči se uspešno. Tu je bilo mnogo bola, a opet uspeo sam da napravim album koji nije mračan. Konačno sam skroz iskren. Jer sam naučio da se nosim s problemima na način na koji ne upadam u mrak. Naučio sam da iz svega na kraju izađem radostan. Sve je to na ovom albumu.

(Telegraf.rs/izvor: 24sata.rs)