STANIJA: Naguziću Danijela i Jovanu! (VIDEO)

"Njihova veridba je bila kao vašar u Rumi! Ja sam dva puta bila verena za momke kakve Jovana na slici nije videla!", rekla je starleta, koja je pobesnela jer su farmeri počeli da pričaju po imanju kako je ona ljubomorna na stabilnu vezu misice i pevača

PUKLO KUMSTVO! Iako su se ljubavni parovi na "Farmi" isprva međusobno podržavali i dužili, kako se bliži kraj rijalitija, odnosi na imanju pucaju po šavovima, a u prvi plan izbija ljubomora i zavist, dok su se, prema Stanijinom viđenju stvari, Jovana i Danijel verili njoj "preko grbače" jer je misica navodno celo veče gledala u reakciju starlete nakon veridbe.

I dok Jovana tvrdi da je ljubav Stanije i Filipa lažna i da su oni ljubomorni na iskrena osećanja nje i Danijela, starleta na sva usta komentariše da je čuvena veridba izledala kao vašar u Rumi.

- Ajde molim te, bolje na vašaru da ju je zaprosio! Ja sam dva puta u životu bila verena za momke kakve ona na slici nije videla! I to je još Danijel zaprosio, majko moja! I sad hoće od mene da naprave da sam ljubomorna! - poverila se Stanija Akiju dok su razgovarali na terasi.

(J. J.)