LJUBINA ĆERKA: Nisam trudna, samo sam se šalila!

"Mamin dečko i ja smo izmislili trudnoću samo da bismo napakostili mom stricu, jer je on hteo da mama izađe sa farme", rekla je maloletna Ljubina ćerka Aleksandra

Ćerka farmerke Ljube Pantović Subotić Aleksandra, nakon čitavog skandala oko navodne trudnoće sa kik-bokserkinim dečkom, kaže kako je u stvari samo želela da napakosti svom stricu i da je tim povodom izmislila da je u drugom stanju.

Naime, nakon informacije da je maloletna Aleksandra(16) trudna sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, bilo je najavljeno da će kik-bokserka morati da napusti imanje u Lisovićima i da će intervenisati socijalna služba i policija, međutim, ništa se od toga nije dogodilo, da bi se sedam dana pred kraj samog rijalitija oglasila i njena ćerka.

- Aleksandar i ja smo se dogovorili da nerviramo mog strica jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija. Nismo ni mogli da verujemo da će to toliko daleko otići. Čak smo poslali pismo sudiji koja vodi slučaj mog tate Karađorđa, koji je u zatvoru, i objasnili da smo se samo šalili - rekla je Aleksandra.

(J. J. / Blic)