SKANDAL: Ljubin dečko napravio dete njenoj maloletnoj ćerki? (FOTO)

Ljubin bivši muž Karađorđe Subotić optužio je njenog aktuelnog dečka Aleksandra (32) da je napravio dete njihovoj maloletnoj ćerki koja ima 16 godina

  • 15

Čim je voditeljka Ljuba Pantović Subotić otišla na "Farmu", njen dečko Aleksandar (32) napravio je dete Ljubinoj maloletnoj ćerki (16) saznaje "Kurir". Naime, starija ćerka bodi-bilderke ostala je u drugom stanju pre dva meseca, nakon što je majku ispratila u Lisoviće.

- Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je dvostruko stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga je, takođe, trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete - rekao je izvor, i dodao da su ćerka i Aleksandar već poslali pismo njenom ocu Karađorđu Subotiću u kojem navode da će živeti zajedno jer planiraju da zadrže bebu!

Aleksandrin stric Srba, na čijem Fejsbuk profilu stoji objava, u ime njegovog brata Karađorđa, sve je potvrdio, ali nije želeo da ulazi u detalje.

- Zvao sam "Pink" da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao - kaže uplašeno Srba.

(Anastasija Čanović/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Образован

    3. maj 2013 | 13:17

    Sta se zalis Karadjordje,nosis veliko ime,uzimaj pusku i makaze te ustroji manijaka

  • da4a

    3. maj 2013 | 14:57

    Ljudi ako je ovo tacno ja nista jezivije nisam cuo a ni video.

  • АнђелаЗначи

    3. maj 2013 | 15:14

    Значи правопис на нивоу.Много ми је моћна ова држава тебра,јебеш ове Фарме и та срања бре,значи уместо неке документарне емисије ово се гледа,срамота бре,ужас!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA