FILIP: Da nisam sa Stanijom, bio bih miljenik nacije!

Maneken je izjavio da se sa farmerima sukobljavao zbog romanse sa starletom, ali da mu nije žao jer je time sačuvao njihovu vezu

"Farma" se završila pre više od mesec dana, a prašina oko najatraktivnijeg rijaliti para nikako da se spusti. Naime, Filip Panajotović i Stanija i dalje su u centru pažnje zbog svoje romanse, a maneken je u emisiji "Narod pita" govorio o tome kako je starleta najbolja "riba" na Balkanu.

Do ušiju zaljubljeni Panajotović, tokom čitave emisije odgovarao je na brojna škakljiva pitanja u vezi sa Stanijom, demantovao je njihovu veridbu, starletinu trudnoću i navodni abortus na "Farmi". Uz to, maneken je istakao da je njegova lepša polovina ujedno i najbolja "riba" na Balkanu, i da je imao sreće da bude baš sa njom.

Nakon rijalitija kaže da sebi zamera brojne sukobe sa farmerima, ali i ističe da ga je na svađe navodila upravo veza sa starletom.

- Da nisam bio sa Stanijom, ne bih upadao u sve te svađe i možda bih bio miljenik nacije - rekao je maneken, i dodao da je ipak zadovoljan što je sačuvao njihovu vezu.

(J. J.)