SKANDAL: Zelene beretke zabranjuju nastup srpskim pevačima u Sarajevu!

- Neko u ovoj državi mora da kaže dosta. Ne bi nas čudilo da se na toj manifestaciji pojavi i sam kralj Karađorđe i uruči priznanja za one koji su podržavali i podržavaju režim Slobodana Miloševića i četničku agresiju na BiH. Moraju da budu svesni da ako dopuste da se održi manifestacija, pobediće srpski šund, kič i primitivizam- navele su "Zelene beretke"

Predstavnici bošnjačkog ratnog udruženja "Zelene beretke" zatražili su zabranu održavanja muzičke manifestacije "Oskar- Zlatna kruna" koju organizuje muzičar Nazif Gljiva, protiveći se dolasku srpskih pevača u Sarajevo 19. septembra. U saopštenju se navodi da će svim silama pokušati da spreče manifestaciju, kako bi "zemlju očistili i odbranili od srpskogn šunda, kiča i primitivizma".

- Neko u ovoj državi mora da kaže dosta. Ne bi nas čudilo da se na toj manifestaciji pojavi i sam kralj Karađorđe i uruči priznanja za one koji su podržavali i podržavaju režim Slobodana Miloševića i četničku agresiju na BiH- ovim rečima počinje saopštenje "Zelenih beretki".

U Sarajevu će 19. juna u okviru manifestacije "Oskar- Zlatna kruna" nastupiti Rada Manojlović, Milica Pavlović, Adil, Darko Lazić, Goca Božinovska, Halid Bešlić i mnogi drugi, a sve u okviru Nazifa Gljive koji je učestvovao u četvrtoj sezoni srpske "Farme".

(A. Č./ Večernji.hr)