POPOVIĆ: Plačem, ali Severinu neću da molim!

Pevačica je od Milana tražila da joj obezbedi komfroran život u Zagrebu, ili će mu ograničiti pristup detetu, a kada on nije pristao, unajmila je advokata i prekinula svaku komunikaciju sa njim

Srpski biznismen Milan Popović nakon medijske pompe oko burnog razlaza se Severinom, "otvorio je dušu" za hrvatski časopis "Gloria", gde je ispričao koliko mu je teško zbog toga što ne viđa sina, što je pevačica tražila od njega, ali i objašnjava zbog čega su njih dvoje obmanuli čitav region da su zajedno protekle dve godine.

Ispostavilo se da je Seve od svog verenika tražila mnogo više nego što je on bio spreman da pruži, te je na njene zahteve da joj obezbedi komforan život koji podrazumeva kuću, poslugu i osiguranje, on ponudio drugačije rešenje, a ona u revoltu prekinula svaku moguću komunikaciju, unajmila advokata i tako započela konflikt oko malog Aleksandra.

- Nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo se možda i ona i ja hteli vratiti na staro, nešto popraviti, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brijonima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu. Naš zajednički prioritet ostaje naše dijete - objasnio je biznismen.

(J. J. / gloria.hr)