Severina se plaši da će Milan oteti sina!

Hrvatska pevačica je na sudu tražila da se Popoviću dozvoli da malog Aleksandra viđa samo u Hrvatskoj i to uz nadzor

  • 5

KULMINACIJA SUKOBA! Severina se plaši da će njen nekadašnji verenik Milan Popović, kako navodi "Jutarnji list", oteti njihovog sina Aleksandra, zbog čega je na sudu navodno tražila da se Popoviću omogući viđanje sina isključivo u Hrvatskoj i to pod nadzorom!

Pevačica je angažovala advokatski tim koji će je zastupati u borbi za starateljstvo nad detetom, a verovatno najspornija tačka oko koje će se lomiti koplja će biti uslovi pod kojima će biznismen moći da viđa malog Aleksandra. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, ona se boji da bi Milan, ukoliko bude viđao sina van Hrvatske, mogao da odluči da joj ga ne vrati, i zato ona insistira na tome da se Popoviću posete dozvole samo u Hrvatskoj, naravno, uz nadzor.

Sa druge strane, Milan, koji je takođe na sudu pokrenuo postupak za zajedničko starateljstvo nad sinom, kaže da mu Severina nije dala da viđa Aleksandra.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvet

    16. avgust 2013 | 13:24

    Plasi se ona da ce ostati bez alimentacije

  • Jokica

    16. avgust 2013 | 21:05

    Plasi se ona da ce da presusi lova,pa ce morati da se vrati starom dobrom "jahting turizmu"!

  • Sanja

    16. avgust 2013 | 23:26

    Treba biti obrnuto,tom djetetu bi bolje bilo da odrasta uz oca.Ima sta pametno i vidjeti,sta mu to ona nudi?! Kako ce ga odgojiti.Mamice ce se stidit kroz 10-12.godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA