OČAJNA HUREM: Htela sam da se ubijem!

Turska glumica Merjem Uzerli progovorila je o svom teškom lečenju, ali i navela da je za razlaz nje i Kana Ateša kriv upravno biznismen koji nije želeo dete

Nemačka lepotica Merjem Uzerli u ekskluzivnoj ispovesti za turski "Hurijet" otkrila je šokantne detalje o svom bivšem vereniku Kanu Atešu, koji nije želeo dete sa njom. Hurem je dodala da je u trenucima očaja pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodeljivale prestižne televizijske nagrada u Antaliji.

- Po prijemu na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Prvo su me lečili hemijskim, a zatim i homeopatskim lekovima. Kan je sve vreme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo - počinje ispovest Hurem, i dodaje da ju je Kan odmah odbacio i rekao joj da abortira, a ona je u vrhuncu očaja pokušala da se ubije.

Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila - priča kroz suze glumica.

(A. Č. / Milliyet)