MAJLI SAJRUS: "Trava" je najbolja droga na svetu, kokain ne podnosim!

"Holivud je grad koksa, ali "trava" je mnogo bolja. I ekstazi, takođe. To su su srećne, odnosno socijalne droge. One čine da želite da budete sa prijateljima, na otvorenom", rekla je problematična pevačica

Kontroverzna pevačica i glumica Majli Sajrus daleko je iza sebe ostavila lik nekadašnjeg idola brojnih devojčica Hane Montane, budući da, pored kranje neprimerenog ponašanja na sceni, ne krije da konzumira naroktike, i ističe da su "trava" i ekstazi srećne, socijalne droge.

Majli uživa u opijatima i drogama od svoje dvadesete godine, i to ne krije. Često o tome priča, pa i peva, te je još jednom, u nizu ispada, izjavila da "travu" i ekstazi obožava.

- Jezik izbacujem napolje jer mrzim da se smejem na slikama! Fotografisanje je neprijatno i čudno! Sada kad me vide kažu mi "Izbaci taj jezik"! Svaka devojka crveni tepih doživljava previše ozbiljno, pa je prosto ohrabrujuće da se ja u takvoj situaciji ponašam opušteno, jer, ipak, nijedna stvar ne definiše lepotu - izjavila je Sajrusova za "Hafington post".

(J. J./huffingtonpost.com)