Lejdi Gaga i Majli Sajrus simulirale seks na bini! (FOTO) (VIDEO)

Gaga je na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada pevala u tangama i sa školjkama preko grudi, dok se Majli trljala o međunožje Robina Trika. Dodela je okarakterisana kao striptiz šou

  • 12

Pevačice Lejdi Gaga i Majli Sajrus šokirale su publiku na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada u Njujorku, dok su polugole plesale tokom svojih performansa. Gaga se pojavila kao časna sestra, da bi se skinula u tange i brus u obliku školjki. Nešto slobodnija bila je Majli, koja je iscenirala seks sa Robinom Trikom, trljajući se obnažena o njegovo međunožje.

Gaga je izvela svoju novu pesmu "Applause" i tom prilikom oduševila publiku, budući da se presvukla pet puta, a završila je u tangama i školjkama na grudima. Ovom prilikom, pevačica je pokazala rezultat svakodnevnog vežbanja u teretani.

Majli Sajrus (20) je šokirala prisutne koji su komentarisali da je ovogodišnja dodela nagrada bila pravi striptiz šou. Majli se pojavila u jednodelnom kostimu sa licem medveda i izvela pesmu "We Can't Stop", da bi na scenu izašao Robin Trik, a ona u donjem vešu boje kože počela da se trlja o njega

Mnogi su ovogodišnju dodelu MTV nagrada okarakterisali kao šokantnu, budući da šou gledaju i porodice. Majlino ponašanje i ples okarakterisan je kao nedopustiv, budući da devojka ima samo 20 godina.

Majli je u senku bacila čak i Gagu. Ipak, Džastin Timberlejk je zasijao u punom svetlu i pobrao brojne nagrade.

Pogledajte nastup Lejdi Gage: 

Pogledajte Majlin šokantan nastup:

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA