TONI CETINSKI: Novak me oduševio kad je doneo gitaru i počeo da mi svira! (FOTO)

Prvi teniser sveta se prilikom slučajnog susreta s hrvatskim pevačem pohvalio gitarom čuvenog gitariste "Roling Stonsa" Ronija Vuda, i u holu hotela mu odsvirao nekoliko nota

Pevač ljubavnih pesama Toni Cetinski, uoči svog velikog koncerta u "Kombank Areni", koji je zakazan za 23. novembar, za Telegraf kaže da se nikad nije osećao bolje, da je za koncert sve spremno, ali i da ima tremu kada je u pitanju odgovornost prema publici u Beogradu.

Pevač je ovom prilikom ispričao da ga je oduševio današnji slučajni susret s Novakom Đokovićem u hotelu, koji mu se pohvalio gitarom čuvenog gitariste "Stonsa" Ronija Vuda, koju je kupio na velikoj dobrotvornoj večeri u Londonu. Kako kaže Cetinski, Nole mu je na njoj odsvirao nekoliko akorda.

- Otrčao je do auta, izvadio je, morao je to podeliti sa mnom, bilo je jako simpatično. Odmah sam mu rekao da ću ja morati da nabavim nečiji reket, a čiji nego njegov. Tako da mi je ponudio i reket i još za decu neke kačkete i majice s njegovim potpisom. Pitao me je i kad je koncert, međutim, nažalost tada nije tu. Da jeste, došao bi - pod utiskom priča Toni, i dodaje da je Novak neverovatan.

(J. Jovanović)