Nole skupio 1,2 miliona funti za srpsku decu! (FOTO) (VIDEO)

Najbolji svetski teniser bio je domaćin večere u Londonu koja za cilj ima da poveća svest o problemima ranog razvoja dece u Srbiji, a među zvanicama su bili Džerard Batler, Naomi Kembel, Marion Bartoli...

  • 9

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković bio je domaćin humanitarne večere u Londonu, sa koje su prikupljena sredstva namenjena pomoći programima ranog razvoja dece u Srbiji. Ukupno je sakupljeno 1,2 miliona funti, a ova informacija je oduševila Srbe širom planete.

Dobrotvornoj večeri prisustvovale su brojne poznate zvanice, među kojima i glumac Džerard Batler, koji je samo dan ranije zdušno bodrio zemljaka Endija Mareja u finalu Vimbldona protiv srpskog tenisera.

Fondacija Novak Ðoković organizovala je humanitarno veče u Londonu sa ciljem da poveća svest o problemima ranog razvoja dece u Srbiji i da obezbedi novac kako bi se još više investiralo u neophodne projekte, kao i izgradnju objekata "Školica života".

Ðoković će nakon poraza u finalu Vimbldona napraviti pauzu od nepunih mesec dana kako bi se potpuno odmorio i pripremio za letnju seriju turnira na američkom betonu (Montreal, Sinsinati i Ju-Es Open).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA