Koncert Gagija Jovanovića i 30. novembra u "Sava centru"! (VIDEO)

Ulaznice za drugi komični nastup popularnog društva prodaju se po cenama od 1.400, 1.700 i 2.000 dinara na blagajni "Sava centra" i svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije

Zbog velikog interesovanja publike, u subotu 30. novembra u "Sava centru" održaće se još jedan koncert jednog od najboljih domaćih komičara Dragana Jovanovića Gagija pod naslovom "Di-džej Dži i Džiberi: Džuboks džangl".

Prvi koncert, zakazan za 29. novembar, jeste rasprodat, a ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1.400, 1.700 i 2.000 dinara na blagajni "Sava centra" i svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, kao što su Bilet centar, blagajne "Kombank Arene", "Doma omladine", TC Ušće, te u lancima prodavnica "Win Win" i knjižara "Delfi".

- Posle tri neprospavane noći, "Di-džеј Dži" je odlučio da "džuboks" koji je nedavno pronašao u podrumu, ipak svira dve noći bez prestanka. "Džumbus" koji će da pravi svima nama okupljenima u njegovom novom domu "Džava džentru" 29. i 30. novembra biće u najmanju ruku -  "dženijalan". Pričao je sa "Džiberima" i njima je to skroz u redu, samo da bude pravi "džangl" - iz prve ruke otkriva nam Gagi Jovanović kako je on saznao za drugi koncert.

(Telegraf.rs)