VIRTOUZNI ENGLEZ: Poznati di-džej James Zabiela nakon pet godina nastupa u Beogradu

Jedan od najpopularnijih di-džejeva današnjice James Zabiela nastupiće 20. decembra u beogradskom Belexepocentru

Britanski producent, poznat po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima, u Beograd se vraća posle nepunih pet godina, a domaću podršku pružiće mu sve popularnija Lea Dobričić i naš najuspešniji di-džej Marko Nastić.

- Gledati Zabielu uživo trebalo bi svakog da podseti da je di-džej nastup umetnost jednako koliko i umeće da se različite muzičke sekvence objedine u neraskidivu celinu - rekao je jednom prilikom di-džej i uticajni radijski voditelj BBC-a Pete Tong.

Talenat kojim se od početka karijere služi, Zabieli je u startu 2000. godine doneo nagradu nekadašnjeg kultnog Muzik magazina. 

Ono što ne prestaje da vredi za di-džeja iz Sauthemptona je njegova strast prema muzici, otvoren odnos sa publikom i neprestana želja za usavršavanjem cele jedne profesije.

Kontigent od prvih 300 ulaznica po promotivnoj ceni od 590 dinara od danas je u prodaji na blagajnama Doma omladine, Kombank arene, Bilet centra, šoping centra Ušće i brojnim drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa širom Srbije. Ulaznice će nakon isteka promotivne prodaje koštati 790 dinara, a njihova finalna cena biće viša i na ulazu.

(Telegraf.rs)