GRAĐANI MOLE PINK: Izbacite Zoricu Marković zbog govora mržnje!

Gledaoci rijalitija "Farma" potpisuju peticiju u kojoj traže da pevačica odmah napusti imanje zbog vređanja Jelene Jovanović i Roma na nacionalnoj osnovi

Učešće Zorice Marković u rijalitiju "Farma" je pod ozbiljnim znakom pitanja, nakon što je po društvenim mrežama počela da se širi molba da građani potpišu peticiju za izbacivanje pevačice zbog govora mržnje! Naime, Zorica je u toku dana izvređala Jelenu Jovanović, rekavši joj da je "klošarka Romkinja" i tako uvredila Rome na nacionalnoj osnovi.

U komentarima onih koji mole produkciju rijalitija da odstrani pevačicu, navodi se "da je ovim rečima, Zorica jasno stavila do znanja kakvo mišljenje ima o Romima, te da je izvršila diskriminaciju istih po nacionalnoj osnovi".

Gledaoci televizije "Pink" mole građane da potpišu peticiju za izbacivanje pevačice, te da zadruga odmah deluje. Međutim, TV "Pink" još uvek ne reaguje. I pored mnogobrojnih poziva upućenih produkciji rijalitija, ostali su nemi na zahtev publike. Da li se sprema bura na imanju i sledi izbacivanje Zorice, videćemo već u toku sutrašnjeg dana.

(A. Č.)