DEVOJKA ORO: Imala sam seks na motornim sankama! (FOTO)

"Volim muškarce koji znaju šta žele u životu. Moj izabranik mora da vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan", otkrila je starleta

Starleta Milica Živanović, poznatija javnosti kao Oro, devojka koju smo zapamtili zbog nepoznavanja opšte kulture, izjavila je da joj je planina omiljeno mesto na kojem je vodila ljubav, a u skladu sa prazničnom groznicom, najlepši intimni odnos imala je na motornim sankama.

Atraktivna Mimi je otkrila na kakve muškarce obraća pažnju.

- Volim muškarce koji znaju šta žele u životu. Isto tako, moj muškarac mora da bude uredan, vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan. Da se razumemo, ne postoji savršenstvo, svako ima vrline i mane. Ali tražim osnovno. Nije mi bitno da li je crn ili plav - priča atraktivna Jagodinka koja je nedavno izjavila i da je političari spopadaju.

- Najuzbudljivije mesto na kom sam vodila ljubav su motorne sanke, bilo je to za mene uzbudljivo iskustvo, na planini pod snegom. Volim zimu, planinu i zato mi jeste omiljeno mesto krevet kraj kamina. Volim romantične trenutke - rekla je Oro, koja, kako kaže, nema omiljenu pozu u seksu.

(Telegraf.rs/Alo.rs)