DEVOJKA ORO: Proganjaju me političari!

"Kada biste znali ko me je startovao u poslednje vreme, ne biste verovali! Muvao me je Marko Vanila, Saša Đuričić (bivši verenik Darije Stanojević) i neki političari o kojima ne smem da pričam", rekla je starleta

  • 2

Starleta Milica Živanović, koja je postala poznata izjavivši da je "oro" (misleći na orla) najveća ptica na svetu, kaže da nije očekivala ovakvu popularnost u šou-biznisu, i da joj često prilaze poznati muškarci.

- Kada biste znali ko me je startovao u poslednje vreme, ne biste verovali! Muvao me je Marko Vanila, Saša Đuričić (bivši verenik Darije Stanojević) i neki političari o kojima ne smem da pričam - rekla je starleta za "Alo!", i dodala da nema dečka, da ne namerava da ga ima do daljeg i navela da voli jake i stabilne muškarce.

Milica "Oro" najavila je da će i dalje predstavljati sebe u medijima onakvu kakva jeste, kao i da obožavaoci mogu da očekuju kalendar s njenim fotografijama, učešće u nekom od rijalitija, a možda će postati i pevačica.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bestragija

    2. decembar 2013 | 21:07

    Ja sam ovoj devojci odavno predvideo uspeh u životu. Polako se ostvaruje njen san, a vi je mrzite koliko hoćete. Ovo je ipak Sirbistan.

  • Naty

    23. april 2014 | 22:12

    ajde pojasni mi molim te kakav je to uspeh???sta ima tu da se mrzi,i na sta tu covek moze da bude ljubomoran?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA