ADIL: Stavljen sam na stub srama bez dokaza, svi su mi okrenuli leđa! (FOTO)

Pevač ponovo sve demantuje

Nakon što je Adilu Maksutoviću otkazan i novogodišnji nastup, te mu je karijera pod ozbiljnim znakom pitanja, odlučio je da opet sve demantuje i to preko svog Fejsbuk profila, gde je napisao pismo obožavateljima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dragi moji,

Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski i bez svedoka koji su sve to videli i policiji potvrdili. Da li se neko od Vas zapitao zašto nije niko od "novinara" objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine koje nažalost zaista imaju žrtve nasilja u porodici.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku, ali da nije ljut na njega, već mu ga je žao.

(A. Č.)