DA LI JE IPAK TUKAO ŽENU? Policija protiv Adila podnela prijavu za remećenje reda i mira!

Iako tvrdi da nije pretukao ćerku Džeja Ramadanovskog, suprugu Anu, policija je, ipak, intervenisala u domu Maksutovića. Na potezu tužilaštvo koje će odlučiti šta dalje

  • 24

Kako Telegraf nezvanično saznaje, MUP Srbije podneo je u petak uveče prekršajnu prijavu protiv pevača Adila Maksutovića zbog narušavanja javnog reda i mira.

Adil je u izjavi za naš portal demantovao da je pretukao svoju suprugu Anu, ali je prijava, ipak, podneta, a tužilaštvo će odlučiti šta dalje.

Prema pisanju medija, pevač je navodno suprugu Anu, koja se porodila pre dva meseca, šutirao u stomak i udarao pesnicama, te je ona pozvala policiju. Uplakana i s modricama na telu, otišla je na ginekološko odeljenje u Višegradskoj, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca stvorili hematomi.

Adil je oštro demantovao ovakve glasine, pa je šokiran lažima i klevetama koje su iznete protiv njega najavio tužbu. Ipak, iz izvora bliskog policiji, Telegraf saznaje da je u petak uveče ipak podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    9. decembar 2013 | 16:08

    Svaki nasilnik ( zenomrzac i seksista ) ce reci da nije kriv, jer u njegovoj glavi svest o krivici ne postoji. On smatra kako je ovaj model ponasanja prema zenama ispravan. Cista mizoginija. Obicno takvi imaju umilan osmeh, ulizivacko ponasanje.., dok se kod kuce izivljavaju.

  • Anja

    9. decembar 2013 | 15:55

    Ako je istina, sta ti je to trebalo?

  • serbianlion

    9. decembar 2013 | 17:06

    Cigani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA