SARA: Ivan je zaljubljen u mene, ali ja hoću Akija! (FOTO)

- Čula sam se sa Andrijom sinoć i dogovorili smo se da se vidimo kroz nekoliko dana i o svemu porazgovaramo. Naravno da bih volela da budemo zajedno - priznaje manekenka

Manekenka Sara Trajanović za Telegraf govori o ljubavi sa Akijem, prijateljstvu sa Ivanom Marinkovićem, ali i o Jeleni Golubović. Manekenka je imanje napustila tokom vanrednog izbacivanja u ponedeljak veče.

- Nije mi žao što sam ispala, jer sam srećna što sam dogurala do samog finala. Niko nije verovao da toliko mogu da ostanem i ja sam svojoj porodici i prijateljima pobednik. Nije me zanimao novac, nisam ni razmišljala o tome. Zadovoljna sam svojim učešćem, jedino što bih promenila je da ne bih situacije manje primala k srcu - iskrena je na početku razgovora Sara, koja dodaje da joj je žao Ivana, koji je sinoć plakao nakon njenog izlaska.

- Definitivno Jelena. Ona ima 30 i nešto godina, a veći je folirant od moje babe. Toliko je pokvarena i zla. Baš sam komentarisala sa Mićom da publika nju drži u rijalitiju samo da bi videla kako ćemo se mi ponašati pored nje. Drugog razloga sigurno nema. Ali mislim da ima ljudi koji prepoznaju njeno licemerstvo - kaže za Telegraf Sara.

(A. Č.)