Filip napao Staniju, polomio joj mobilni?!

"Da, istina je da mi je telefon slomljen i da je bilo nekoliko dana na popravci ali ništa više ne bih da komentarišem", rekla je Dobrojevićeva

Filip Panajatović, koji je pre nekoliko nedelja raskinuo sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević, nedavno je navodno polomio starleti skupoceni telefon i to zbog SMS poruka koje je on našao u njemu. Kako prenosi dnevni list "Alo!", Stanija je nakon incidenta odnela telefon na popravku i rešila da konačno okonnča vezu sa kolegom iz "Farme".

- Svakodnevne poruke koje je Stanija dobijala na svoj mobilni telefon bile su od nepoznatih osoba koje su nekako došle do njenog broja telefona. Bilo je tu svakakvih poruka, ali nijedna uvredljivai vulgarna - rekao je dobro obavešteni izvor i nastavio svoje izlaganje:

- Neke su bile dobronamerne i šaljive, a neke su bile udvaračke. Kada je Filip nabasao na poruke nepoznatog muškarca koji se Staniji otvoreno divio i udvarao, nudeći joj kule i gradove, poludeo je od ljubomore. Prvo je napao starletu insistirajući da mu kaže ko je taj muškarac, odakle mu broj, a na sva ta njegova pitanja Stanija se pravdala da su to njeni obožavaoci i da će ih uvek biti, makar menjala broj svaki dan - rekao je neimenovani sagovornik za ovaj dnevni list i istakao da je to bila kap koja je prelila čašu:

S druge strane, Filip je odlučio da o svojoj bivšoj devojci više ne govori.

- Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tom osobom - izjavio je Panajotović.

(Telegraf.rs/izvor:"Alo!")