PREMLATIO KOMIČARA IZ ČISTA MIRA! Zgrabio stalak za mikrofon, gađao ga stolicom, pobesnelo ga jurio po bini! (VIDEO) (FOTO)

Stand up američkog komičara pretvorio se u noćnu moru za njega i sve koji su bili u publici

Američki komičar Stiv Braun u nedelju uveče gostovao je u Južnoj Karolini, ali njegov šou pretvorio se u sve, samo ne u komediju.

Monika i Čendler se razvode, Džoi postao uspešan glumac... Pogledajte trejler za "Prijatelje" koji je napravio haos na internetu! (VIDEO)

Usred nastupa čovek iz prvog reda u publici popeo se na binu i ničim izazvan napao komičara!

Počeo je da prvo pesnicama da ga udara, a onda je dohvatio stalak za mikrofon pokušavajući iz sve snage da ga zakači. Jurio je oko njega, urlao, na kraju ga je gađao stolicom... A sve vreme ljudi su uspaničeno vrištali šokirani onim što se dogođa.

Komičar je na Instagramu objavio fotografiju sa velikom posekotinom na ruci, koju je dobio od "manijaka sa bine" koji ga je brutalno napao.

Stiv mu se samo obratio pitanjem: "U čemu je tvoj problem?", kako je napisala jedna od gledateljki koja se našla u publici, a video kompletnog incidenta objavila je na Fejsbuku:

Komičar je objavio i video u kojem je aludirao na vlasnike klubova da angažuju obezbeđenje u cilju da se ovakvi incidenti zaustave.

(Telegraf.rs/Daily Mail)