Osim što je glumica i poznata ličnost, čime se još bavi? Kandidatura zvezde serije "Seks i grad" za guvernerku Njujorka izazvala rat komentarima na internetu! (VIDEO)

- NIje dovoljno ići na političke skupove, treba imati i iskustva - poručili su protivnici Sintije Nikson

Glumica Sintija Nikson (51), popularna Miranda iz serije "Seks i grad", zvanično se kandidovala za guvernerku Njujorka, a njen potez je izazvao mnogo različitih komentara.

Za Zverkom iz "Seks i grada" žene otkidaju, a kada vidite kako je izgledao u mladosti, ne biste ga prepoznali (FOTO)

Sintija je u ponedeljak potvrdila da je u trci za guvernera Njujorka, i tako najavila borbu sa sadašnjim guvernerom Endrjuom Kuomom u trci za demokratsku nominaciju.

Međutim, Sintijinu kandidaturu je dočekalo mnogo negativnih komentara, jedni je prozivaju da želi da postane ženski Švarceneger (Arnold Švarceneger je bio guverner Kalifornije, prim. aut), do ostali dovode u sumnju njenu stručnost.

- Iznenađena sam ovom trkom. Sintija je nekvalifikovana lezbijka, nije dovoljno ići na političke skupove, treba imati i iskustva. Nije dovoljno biti glumica i poznata ličnost, nama treba kvalifikovan lider - izjavila je Kristina Kvin, bivša portparolka gradskog veća Njujorka.

Izbori za guvernera Njujorka biće održani 6. novembra 2018. godine.

(Telegraf.rs)