Bekamovi ćerkici za 7. rođendan poklonili ponija, a kada čujete koliko su ga platili zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Njihovoj ćerki Harper uskoro se bliži sedmi rođendan, a Dejvid i Viktorija su već obradovali svoju mezimicu rođendanskim poklonom koji vredi više od 8.000 evra

Bivši fudbaler Dejvid Bekam (43) i njegova supruga kreatorka Viktorija Bekam (44) u braku su devetnaest godina, a zajedno imaju četvoro dece.

Njihovoj ćerki Harper uskoro se bliži sedmi rođendan, a Dejvid i Viktorija su već obradovali svoju mezimicu skupim rođendanskim poklonom koji vredi više od 8.000 evra.

Viktorija Bekam otkrila koliko joj je tačno Dejvid Bekam kupio vereničkih prstenova

Naime, njih dvoje su imali originalnu ideju kada je bilo u pitanju rođendansko iznenađenje za malu Harper.

Oni su rešili da joj poklone ponija, jer je devojčica krenula u školu jahanja, a poni joj se jako dopao, pa je poželela da ga ima.

- Poni je ekstravagantan dar, ali Harper je svesna odgovornosti koju on nosi i srećna što joj roditelji mogu priuštiti takav poklon - izjavio je izvor blizak porodici.

Bekamovi su ovoga puta bili složni i poneli se kao prava porodica, ali u poslednje vreme kruže glasine da ovaj par živi odvojeno u Engleskoj.

- Viktorija i Dejvid žive odvojeno. Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da što više vremena provede van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku - izjavio je izvor za magazim "In Touch Weekley".

Izvor tvrdi da se Viktorija pored svih probloema trudi da brak predstavi u što boljem svetlu i da na društvenim mrežama deluje kao da je sve u najboljem mogućem redu.

Par bi u julu trebalo da proslavi 19. godišnjicu braka, a njihov menadžer tvrdi da su priče o bračnim problemima izmišljene i da oni ne žive odvojeno.

"Tražio je više prostora": Šta se krije iza razvoda jednog od najlepših parova Holivuda:

(Telegraf.rs)