Naježićete se kada vidite kojim rečima je mama čestitala Bijonse 37. rođendan (FOTO)

- Uvek sam razmišljala, analizirala, kako ti sve što dotakneš učiniš boljim - deo je Tinine poruke

Pop zvezda Bijonse 4. septembra napunila je 37 godina, a čestitke su stizale sa svih krajeva sveta, brojeći se u stotinama hiljada istih.

Međutim, ona koja je privukla najveću pažnju jeste ona od Bijonsine majke Tine, koja je ćerki čestitala divan dan rečima koje su mnoge rasplakale.

- Već je tvoj rođendan... Srećan rođendan najljubaznijoj vlasnici najlepših, najdarežljivijih, najvoljenijih srca ikada!!! Briljantnih, takođe! Uvek sam razmišljala, analizirala, kako ti sve što dotakneš učiniš boljim. Na ovaj dan imala si 4 meseca i nisam mogla čak ni kontrolisati uzbuđenje i ponos i bezgraničnu ljubav koju sam osetila prema tebi, mom prvom rođenom... Odlučila sam da te slavim svakog dana. Do kraja mog života! - počela je Tina.

- Nekada ne mogu da verujem da je, od svih ljudi na svetu, Bog izabrao mene da budem tvoja mama! Dan kada ste ti i tvoja sestra došle na ovaj svet postali su dva najbolja dana u mom životu. Privilegija je bila nositi vas dve u ovom telu. Uživaj u svom rođendanu! Niko to nije zaslužio više! Volim te, mama - poručila je Tina svojoj ćerki.

VIDEO: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

(Telegraf.rs)