Članovi grupe "Queen" bogatiji od britanske kraljice Elizabete!

Članovi grupe "Queen" zajedno teže za 87,9 miliona evra više nego aktuelna kraljica Ujedinjenog Kraljevstva

Članovi grupe "Queen" postali su bogatiji od britanske kraljice Elizabete, nakon uspeha filma "Bohemian Rhapsody" koji je svakom članu grupe doneo po 21,3 miliona evra, navodi se u spisku najbogatijih u "Sunday Timesu".

Trojica članova benda zajedno poseduju 521,5 miliona evra, dok se bogatstvo kraljice Elizabete procenjuje na 433,6 miliona evra u šta nisu uračunate vrednosti kraljevskih imanja, ko i umetnučkih dela koja kraljevska porodica poseduje.

Film "Bohemian Rhapsody" od prodajhe ulaznica mogao bi da zaradi milijardu dolara, a uspeh filma donosi veliki prihod i  Brajanu Macu, Rodžeru Tezloru i Džonu Dikonu, stručnim konsultantima filmskog ostvarenja, piše Miror.

"Bohemian Rhapsody" govori o životu frontmena grupe "Queen", Freddija Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine u 45 godini života, od posledice upale pluća koja se razvila nakon oboljenja od side.

Fredi Merkjuri nastupa na koncert Live Aid 13. jula 1985. godine, Foto: Profimedia/Uppa entertainment

Britanska kraljica Elizabeta bila je na samom vrhu najbogatijih pet godina za redom, od 1989. do 1994. godine, a situacija se promenila nakon što su kriterijumi izmenjeni i iz bogatstva su izuzete vrednosti kraljevskih imanja i umetničkih dela koje kraljevska porodica poseduje.

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu

(Telegraf.rs)