"Bio sam kao lud!" Najplaćeniji glumac na svetu otkrio kako je za 5 dana skinuo 4,5 kilograma

Glumcu nije bilo nimalo lako, jer se zbog prethondih nekoliko uloga ugojio kako bi što vernije oslikao lik koji je tumačio

Mark Volberg, Foto: Profimedia

Mark Volberg veoma dobro zna da je bitan deo njegovog posla izgled i da za neke uloge treba da izgleda mnogo drugačije.

Ipak, to nije lako kao što se čini na prvi pogled. Ovaj glumac, koji je imao nekoliko transformacija do sada, u nedavnom intervjuu je otkrio da se za neke uloge očekivalo da bude izvajan, dok je bilo i onih pre kojih je mogao da jede i pije šta god poželi, piše News.com.au.

Sada je Volberg morao da smrša za ulogu u filmu „Spenser Confidential“, zbog čega je bio na striktnoj dijeti tokom koje je za samo pet dana izgubio 4,5 kilograma.

- Radili smo film „Lone Survivor“ odmah posle „2 pištolja“ i pre „Pain & Gain“, pa sam bio veoma težak i nekako naduven pre nego što smo počeli sa snimanjem „Lone Survivor“ - kaže Mark.

- Posle toga smo radili "Pakao na horizontu", gde je trebalo da budem što teži, pa sam pio pivo i jeo prženu hranu kako bih oslikao lika koji radi na platformi za podmorsko bušenje. Posle njega usledio je film „Patriots Day“, u kom sam glumio policajca koji nije više u formi – objasnio je glumac zbog čega je neko vreme dozvolio da mu se nakupi višak kilograma.

Zbog toga je pazio šta jede i trenirao "kao lud" pet meseci kako bi se pripremio za film „Spenser Confidential“.

Tako je za manje od nedelju dana, dok je bio na tečnoj dijeti, izgubio veliki broj kilograma.

- Pio sam samo čorbu od kostiju i kombinovao post i detoks i smršao sam bukvalno 4,5 kilograma za pet dana. Izgubio sam pet odsto telesne masti. Prva tri dana sam jeo čorbu od kostiju i kuvano povrće i samo malo proteina uveče i to je bilo sve – otkrio je Volberg.

Video: Trčao je samo na traci sedam meseci, a onda se prepolovio

(V. T.)