Posle 4 godine otkriveno zašto je slavni glumac pokazao "ne tako veliki" ponos u Italiji

Eksplicitni prizori njegovog polnog organa s odmora su šokirali sve obožavatelje, a sada je konačno otkriveno zbog čega se odlučio na taj potez

Keti Peri i Orlando Blum; Foto: Tanjug/AP / Keti Peri i Orlando Blum

Američka pevačica Keti Peri (35) i verenica slavnog glumca Orlanda Bluma (43) je u emisiji "The Howard Stern Show" objasnila zbog čega je glumac pre četiri godine veslao potpuno go u Italiji, dok je ona sedela na istoj daski za veslanje.

Naime, glumac je pokušao da nagovori Keti da se i ona obnaži, ali je pevačica odbila i ostala u bikiniju, dok je fotografija njegovog polnog organa, koju su uslikali paparaci sa obale, obišla svet.

Obožavatelji su zatim počeli da se šale da je Orlando veoma obdaren i da sada znaju čime je osvojio Keti, što je veoma nasmejalo glumca i pevačicu.

- Stvarno nije tako velik. Stvari na fotografijama su snimljene s velikim optičkim sočivima i mogu postati izdužene. To je optička iluzija. Moj menadžer me nazvao i rekao da to nije najgora stvar u celoj situaciji, jer su pre svega objavljene fotografije na kojem je sve bilo prekriveno crnim pravougaonikom, pa se našalio i pitao me imam li dovoljno veliku crnu kutiju da se pokrijem. Uskoro je nekome sinulo da bi mogli da uklone cenzuru jer će fotografije bez nje vrediti više - izjavio je Orlando pre nekoliko godina upravo u intervjuu s di džejem Sternom.

Voditelja je zanimalo u čemu je bila poenta golog veslanja, a Keti mu je objasnila:

- Pa to je bilo u Evropi. I iskreno bilo je poprilično hladno nekih nedelju dana, ali gde god smo se okrenuli ljudi su bili goli, to je Evropa, to je Italija. I mislim da je želeo da se uklopi s tamošnjim meštanima i to je bilo već na kraju putovanja - objasnila je.

Dodala se i da se slavni glumac šali na račun svojih golih fotografija i uvervao ju je da će te fotografije biti popularnije na Tviteru nego filmovi "Gospodar prstenova" i "Pirati s Kariba" u kojima je tumačio jednu od glavnih uloga.

- Prvo sam samo kolutala očima na to, ali odjednom kada su se brojke na Tviteru povećale, pitala sam se kako je to moguće - zaključila je glumica.

Eksplicitne fotografije Orlanda Bluma možete pogledati OVDE.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(I.T.)