Najvrelije fotke kraljice seksepila na 51. rođendan: Natpis na poslednjoj u nizu je najbolje opisuje

Džej Lo ima blistavu karijeru, ali i telo za poželeti

Dženifer Lopez Foto: Profimedia/Backgrid UK

Pevačica i glumica Dženifer Lopez danas, 24. jula, slavi svoj 51. rođendan.  Godinama je stvarala svoju muzičku i filmsku karijeru, ali je takođe radila i na svom telu.

Džej Lo u šestoj deceniji života izgleda "kao zmaj", a njenu figuru sigurno bi poželela svaka žena.

Dženifer Lopez vredno vežba u teretani, a koliko je dobra njena fizička sprema svedoči i priča njenog verenika, nekadašnje bejzbol zvezde, Aleksa Rodrigeza.

Znači, Dženifer je odradila 28 šoua za oko 58 dana. Ima još dva, ovde, u Majamiju... Sinoć, za njen rođendan, bio je jedan baš veliki, njen 50. rođendan. Plesao sam oko sat vremena i 7 minuta... - rekao je Aleks svojevremeno, a onda je napravio "dramsku pauzu".

Nisam mogao da se pomerim iz kreveta večeras! Hladio sam se ledom. Istezao. Masirali su me. Para. Sauna. Pio sam kafu ceo dan. Pravi sam nered! A ona, izašla je na scenu, "razvalila" Majami. Ubila je! Kao da je spavala 10 sati. Da li sam ja jedini koji više ne može da se oporavi? Da li je tvarno s*anje stariti ili šta? - završio je Aleks.

Povodom 51. rođendana Dženifer Lopez, podsetimo se njenih "najvrelijih" izdanja, a natpis "Zauvek mlada" na kupaćem kostimu, na poslednjoj fotografiji u nizu, najbolje opisuje latino divu.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul
Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Telegraf.rs)