Glumici se podsmevaju zbog snimka koji kruži: Džulija priznala je da je bila pod dejstvom marihuane

Mnogi korisnici TikToka snimili su i svoje imitacije glumice

Foto: Profimedia/Berzane Nasser/ABACA/Abaca Press

Holivudska glumica i manekenka Džulija Foks priznala je da je bila pod dejstvom marihuane tokom intervjua zbog kojeg joj se podsmevaju na internetu.

Naime, ona je tokom gostovanja u jednom podkastu, odgovarajući na pitanje da li je bila muza svom bivšem dečku reperu Kanjeu Vestu, napravila paralelu sa svojim odnosom sa scenaristom i rediteljem filma "Nebrušeni dijamanti"(Uncut Gems) Džošom Sefdijem.

- Da, možda malo. Mislim, bila sam muza Džoša Sefdija kad je napisao "Uncut Gems" - rekla je Foks.

Međutim, zbog načina na koji je izgovorila reč "Gems", ljudi su počeli da joj se podsemavaju na internetu, a snimak intervjua je počeo brzo da se deli na društvenim mrežama.

Mnogi korisnici TikToka snimili su i svoje imitacije glumice, a kada onlajn tabloid Page Six podelio jednu od njih na Instagramu, Foks je u komentaru napisala: "O, moj bože, bila sam naduvana, ostavite me na miru. Hahahahaha."

Džulija Foks je u hvaljenom filmu "Nebrušeni dijamanti" iz 2019. godine glumila devojku Adama Sendlera, a uskoro bi u biografskom filmu o Madoni trebalo da igra dugogodišnju prijateljicu "Kraljice popa" glumicu Debi Mazar.

Video: Mili: Mislim da marihuana treba da se legalizuje!

(Telegraf.rs)